Ultieme creatie 2023

We presenteren ook dit jaar weer met trots onze exclusieve award, waarmee we het vertrouwen van onze opdrachtgevers in Maerschalk extra willen belichten: ‘De Ultieme Creatie 2023’. Het is een voorrecht geweest om diverse branding-, advertising-, web- en printproducties te realiseren, er zijn inmiddels vijf creaties genomineerd.

Welke productie vind jij de meest indrukwekkende, leukste, of gaafste van 2023? Breng vóór 31 december jouw stem uit op je favoriete creatie. ‘De Ultieme Creatie’ reiken we in het nieuwe jaar uit aan de winnaar. 

Klik hier om te stemmen

Elektrolas

1

Voor het familiebedrijf Elektrolas in Waalwijk mochten we in 2023 diverse, uiteenlopende klantcases in beeld brengen aan de hand van videoproducties. We gingen op bezoek bij Hydro (Drunen), Thibo (Beek en Donk) en Wullems (Weert), om bij alledrie de vraag en het antwoord op te halen waarom ze de inzet van de Elektrolas cobotarm als zeer positief ervaren.

Stem nu

The People Group

2

De eerste editie van de TPG Blueprint Experience week, was de aanleiding om samen met The People Group mee te denken over het concept en de positionering van dit event. Van het haakje ‘release van Cities Skylines 2.0’, het uitnodigingstraject tot aan de signing op locatie, waren wij betrokken bij de lancering van dit terugkerende spektakel.

Stem nu

TUV Nord

3

TUV Nord kwam met een vandaag de dag veelgehoorde vraag omtrent Employer Branding. Hoe gaan we binnen zeer korte periode, op een overzichtelijke wijze een aandeel hebben binnen de markt van de werkzoekenden en hoe profileren wij onszelf als interessante en gewilde werkgever? Een vraag die we hebben beantwoord met een passende vacaturewebsite.

Stem nu

Videoguard

4

Als mediapartner van Videoguard ondersteunen we hen bij allerhande branding vraagstukken, ditmaal ging het verder dan enkel artwork/design en waren we onderdeel van de eerste editie van hun relatiedag naar de Grand Prix Formule 1 op Zandvoort. Van website voor inschrijving, nieuwsupdates, gadgets tot aan de after-movie. Een gave impressie van een enerverende dag!

Stem nu

Vastgoedstyling Mayke

5

Mayke was klaar voor het bestormen van de markt met haar nieuwe werkzaamheden op het gebied van vastgoedstyling. Gaaf om samen de gehele branding van haar merk op te pakken. Een logo dat perfect aansluit bij wie Mayke is en wat ze uit wil stralen, een website die evenzo visueel smoelt en ook functioneel is. Haar socials gaven we direct een boost met visuals en teksten die beklijven.

stem nu
Wat is de ultieme creatie van 2023?