Print

ontzorgen met plezier & daadkracht
Bij de productie van drukwerk op diverse formaten en verschillende materialen zoeken we altijd naar een optimale afstemming met de overige visuele communicatie, zowel de on- als offline gehanteerde huisstijl. Door ons designteam mee te laten denken én ontwerpen, is eenheid en creativiteit gegarandeerd. Doordat Maerschalk werkt met vaste drukwerk-partners kunnen wij snel schakelen en print-orders direct plaatsen. Je gehele palet van communicatie & marktingactiviteiten kan je bij ons team van Helden in Creatie onderbrengen.

drukwerk nodig?

drukwerk & print

1

Wij gaan voor maatwerk, voor jou. Niks geen standaard, eerst kijken wat het meest geschikt is voor de opdracht die wij voor jou mogen uitvoeren. Of je nu op zoek bent naar flyers, brochures of posters, ons doel is om je boodschap op de juiste manier over te brengen en onze passie voor drukwerk daarbij in te zetten voor het gewenste resultaat. Welke materialen en formaten gaan de mooiste producties opleveren? Advies, tips én de uitvoering van de print-productie pakken wij voor je op.

bekijk onze cases!

signing & promotie

2

Een gezicht geven aan je event, product of dienst, dat is signing & promotie binnen Maerschalk. Attentiewaarde en herkenbaarheid creëren, met de kracht van een consistente visuele identiteit. Onze Helden in Creatie denken mee over de beste materialen, formaten en technieken. Of het nu om kleinschalige of grootschalige binnen- of buitenreclame-uitingen gaat, wij verzorgen het gehele pakket. Alles onder één dak.

offerte aanvragen?