DigitalMarketing & Creatie

Wij zoeken een enthousiaste SEO/SEA specialist die dagelijks met plezier aan diverse projecten werkt. Je bent een Held in Creatie die erg vrolijk wordt van Google Analytics updates en deelt deze kennis binnen ons team. Je zult specifieke en haalbare doelen en plannen voor SEO/SEA formuleren, backlinks creëren, zoekwoordanalyses uitvoeren en nulmetingen doen. Daarnaast geef je advies aan onze opdrachtgevers én collega’s met betrekking tot zoekmachine optimalisatie, content en online marketing.

functieomschrijving


Ben jij de enthousiaste Held in Creatie die graag deelgenoot is van een team? En zie jij de uitdaging om bij ons webshops en websites van onze klanten naar nieuwe hoogte kan brengen? Bel ons voor een kennismaking!

Jij creëert straks de meest doeltreffende strategieën om zowel het aantal bezoekers als de omzet te laten groeien. Bovendien ben je bedreven in het opzetten van effectieve Google Ads-campagnes en ontwikkel je zelfstandig een solide SEA-strategie. Het schrijven en optimaliseren van teksten voor websites, webshops en campagnes behoort ook tot je vaardigheden. Je zorgt ervoor dat zowel collega’s als opdrachtgevers goed op de hoogte zijn van de voortgang en prestaties.

Jouw superkrachten

 • Je hebt minimaal 2 jaar aan ervaring.
 • Je hebt ervaring met diverse SEA-tooling.
 • Je hebt ervaring op het gebied van Google Search Console, Datastudio, Analytics en Tagmanager.
 • Je bent eager en kijkt graag met ons naar innovatie.
 • Je bent resultaatgericht en vindt het leuk om te werken in teamverband.
 • Je hebt een kritische houding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

enkele van onze superkrachten

 • We halen ‘s ochtends altijd eerst koffie voor we starten met onze heldendaden, ook voor jou!
 • Wij zorgen voor een leuke werkspot op ons kantoor in regio Den Bosch.

helden die bouwen aan succes!

Maerschalk gelooft in samenwerken en samen bouwen. Daarom telt ons bureau niet één held, maar exact evenveel helden als medewerkers: Helden in Creatie. wij zijn sterk door bundeling van krachten, onze expertises. Samen grenzen verleggen. Samen het verschil willen maken, zo helpen wij onze opdrachtgevers (nog) succesvoller te zijn.

Door klantgericht te ondernemen, nieuwe trends en markten te ontdekken, de juiste doelgroepen te interesseren én te activeren, en daardoor merken en producten eenduidig en krachtig te positioneren… Let’s go! Samen willen we werken aan de victorie van onze opdrachtgevers: resultaatgerichte oplossingen die waarde toevoegen en het verschil maken!

WE GAAN MET IN JE GESPREK OVER:

 • Een marktconform salaris afhankelijk van kennis & ervaring.
 • We gaan in overleg over je werkweek bestaande uit 36 – 40 uur.
 • We starten met een dienstverband van 12 maanden, met uitzicht op vast contract.

Onze kernwaarden

Energiek

Daadkrachtig

Passie

Plezier

Solliciteer direct