Activerend of informerend, video is dé manier om je doelgroep te bereiken en een boodschap op een snelle en heldere manier over te brengen.

Met video kun je snel en effectief met je doelgroep communiceren. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden en de combinatie van beeld en woord is nog sterker. Video maakt je product of bedrijf tastbaar en zorgt ervoor dat je klanten weten wie je bent, wat je doet en wat je verkoopt.

Door regelmatig video in te zetten als marketingtool betrek je jouw klanten bij je bedrijf of product. Goede content wordt steeds belangrijker in de digitale wereld en video is daar een onlosmakelijk onderdeel van. Want het scoort. Ga voor jezelf maar eens na hoeveel video’s je de afgelopen week hebt gezien en hoeveel video’s je van je vrienden ontvangt via social media. Video is booming. Youtube, Facebook live, Snapchat en Instagram stories.

Bij Maerschalk produceren we bedrijfsfilms, reclamevideo’s, productvideo’s en animatiefilms met als doel jouw boodschap over te brengen. We zorgen voor de juiste beelden, de juiste boodschap en een gelikte video of animatie. Klik hier om ons portfolio te bekijken of een offerte aan te vragen.