De weg naar resultaat

Of je nou een merkconcept gaat lanceren of een nieuwe doelgroep wilt bereiken: ons korps zet de merkwaarden krachtig neer en vertaalt deze in een ijzersterke strategie boordevol indrukwekkende creativiteit.

Advies

Strategie

Een duidelijke strategie geeft focus en houvast. Onze beste verkenners zorgen voor relevante inzichten. Op basis van deze kennis ontstaat een goed doordacht strijdplan - jouw strategie.

Concept

Onze vormgevers en marketeers vertalen strategische keuzes in doelgerichte en onderscheidende concepten. Wij nemen de doelgroep mee in de wereld van jouw merk.

Op koers met de juiste strategie

Maximaal resultaat

Uitvoering

Web- en Appdevelopment

Websites en apps zetten je strategie kracht bij. Met de juiste elementen van deze twee producten verhoog je de conversie en engage je je doelgroep om mee te doen. Onze bits & bytes developers krijgen een glimlach van complexe vraagstukken en bedenken de beste oplossingen.

Design

We blinken uit met doordacht design doordat we luisteren naar jouw wensen en aanvoelen welke stijl bij het merk past. Of het nu om een mooie brochure of website gaat, de doelgroep moet continu getriggerd worden. Onze vormgevers begrijpen dat en helpen je maar al te graag aan verbluffende designs.

Marketing

Als mediabureau ontwikkelen we niet alleen de strategie, concepten en vormgeving van de communicatiemiddelen. We realiseren ze ook, en hoe! Onze marketeers houden de doelgroep nauwlettend in het vizier en staan daardoor garant voor treffende marketingcampagnes die altijd hun doel raken.

Video & Animatie

Activerend of informerend, video is dé manier om je doelgroep te bereiken en een boodschap op een snelle en heldere manier over te brengen. Onze producenten werken uitsluitend met hoogwaardig apparatuur (4K resolutie) en weten daarmee feilloos hun missie te volbrengen.

Communiceer je boodschap op het juiste moment

Maerschalk activeert de doelgroep

Optimalisatie

Rapportage

De juiste rapportage geeft inzicht in de prestaties. Onze klanten ontvangen geregeld een waardevolle rapportage met verbeterpunten die vervolgens worden opgepakt en doorgevoerd. Ons korps gaat tenslotte altijd doeltreffend te werk.

Conversie verbeteren

Niemand leest meer alle teksten en bekijkt de pagina’s op een website. Onze verkenners doen er alles aan om inzicht te krijgen in het brein van de doelgroep en passen de website doelgericht aan. Resultaat? Een stijgende lijn in de conversie.

.