Real Estate Branding

Wij ondernemen met lef & ambitie
Ons team van creatieve helden staat paraat om jouw vastgoedproject succesvol in de markt te zetten. Expertise, ervaring en trends brengen we samen tot de munitie die past bij de positionering van het te realiseren woon en/of kantoorobject. De bundeling van krachten, het alles onder één dak-principe, leidt tot de meest verrassende en effectieve communicatie en marketing resultaten.

vastgoedmarketing nodig?

wij zijn jouw mediapartner
voor vastgoed marketing & communicatie

MEDIAPARTNER

Wij realiseren het promotietraject van A tot Z; de rol van totaal ontzorger van idee tot uitvoering, van huisstijl, plattegrond tot 3D impressie. Als jouw vastgoed mediapartner maken we marketingkeuzes die passen bij de beoogde doelgroep. De start van awareness die moet resulteren in verkopen.

real estate viewer

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Je wilt een potentiële koper een zo goed mogelijk beeld geven van datgene dat hij gaat kopen. Door middel van een beproef-systeem van visualisatie en BIM modellering, kunnen wij samen met jou de klant overtuigen van jouw projectplannen.

virtuele tours

Wij brengen het aanbod van jouw woonproject onder de aandacht met innovatieve communicatie tools. Het creëren van een real-time omgeving waar de woning gesitueerd is, de presentatie van woninginformatie en omgevingsdata bieden en breder perspectief voor daadwerkelijke aankoop.

sfeerimpressies

Voor veel mensen is het lastig voor te stellen hoe hun woon- en/of kantoorobject eruit komt te zien op basis van diverse plattegronden. Ons team maakt de mooiste 3D impressies, uitgewerkte sfeerplattegronden en fraai uitgewerkte technische tekeningen die een realistisch beeld geven van het resultaat.

stappenplan voor
een totaalbeleving

Wij willen in de vastgoedbranche creatief en visueel verrassen, van conceptontwikkeling tot productie. Met een doordachte strategie, visualisatie en innovatie gaan we voor een origineel en optimaal gewenst resultaat. Potentiële kopers geven we een totaalbeleving binnen hun klantreis. Een customer journey die vele factoren kent om uiteindelijk over te gaan tot daadwerkelijke koop. Binnen dat traject hebben marketing & communicatie een belangrijke rol om tot die laatste stap over te gaan.